Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja"

27.03.2009 | Fakulteta za arhitekturo | Plečnikova predavalnica
Strokovni seminar Inovativna lesena gradnja je dogodek, na katerem domači in tuji strokovnjaki udeležence seznanjajo s teoretičnimi novostmi in praktičnimi izkušnjami s področja uporabe lesa in trendi na področju lesene gradnje.
Namenjen je arhitektom, lesarjem, gradbenikom ter vsem vsem, tako v javnem kot zasebnem sektorju, ki se pri svojem delu srečujejo s problematiko lesene gradnje in okoljevarstvom.

Les se je v zadnjih letih razvil v visokotehnološki proizvod, za kar ima največje zasluge raziskovanje v tehnično konstruktivnem sektorju. Novi leseni materiali in moderne tehnike obdelave skupaj s tradicionalnimi metodami lesene gradnje vodijo v novo kvaliteto in oblike lesenih zgradb. Spoznajte vse o najnovejših dosežkih s področja lesene gradnje na strokovnem posvetu.

Strokovni seminar prirejata Oddelek za lesarstvo Biotehniške fakultete in Fakulteta za arhitekturo Univerza v Ljubljani 27. marca 2009 od 8.30 do 16.00 na Fakulteti za arhitekturo- Plečnikova predavalnica.

 

Več informacij

Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja"
Proizvajalci - lesena gradnja:
Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja"
Proizvodi - lesena gradnja:
Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja" Strokovni seminar "Inovativna lesena gradnja"